23 november 2013

tvätt stugan fortsätter  i dagarna  3 . tar aldrig helt slut . Mannen min har jobbat extra i dag men det märktes knappt att han var borta som han åkte tidigt och slutade efter lunch. så nu är kl 17 och känns som det skulle vara sent.

Någe roligt är att början på nästa år 2014 jan så är det åter träff med några från klassen från gymnasiet och jag har inte träffat dom på 8 år , Vad har hänt under dom åren . Inte blev det någon större karriär kvinna av mig men en  mamma till 3 underbara barn och så klart en fru. ett barn har överlevt cancer så jag är på högst upp i karriär trappan för min underbara familj. Skulle aldrig välja den andra vägen denna väg är min väg och ångrar inget.

SÅ nu pipper min maskin dax att ta den så ha en bra Lördag kväll

22 november 2013

i går så hade vi barn vakt av syrran med far och mommo, hade med plättar och sylt så dom små kunde äta och i att vi var på andra sidan stan så blev det att köra någon annan stans så det blev bredvid tennishallen och det gick så jäkla bra med drag lägge och komma iväg till s danne tyckte jag skulle testa att köra på en väg där jag måste kanske stanna för buss och alla andra bilar så klart fick jag motor stopp hundra gånger. och alla som har körkort är så stressade av en som övnings kör tydligen för dom kör upp en i rumpan eller så kör dom om en så det gör att man blir mera stressad.

Efter att ha kört på ett ställe tog danne över och tog mig till vilsta och där skulle jag försöka ta mig upp från backen och sen köra upp ochs en vidare och det gick ju bra men så klart blir man stressad när jag ska i väg på ettan JÄVLA drag lägge och ettan .

21 november 2013

inge som jag pratar om

God morgon ,, Måste bara skriva att i går fyllde min mamma år . jag skriver inte så mycket om henne för hon finns inte här hos oss. Nu är det många år sen hon gick bort men lite kort vad det var som hände.

Hon sen tidig ålder var hon diabetiker och med det så drabbades hon av mycket olika sjukdomar som senare ledde till en hjärnblödning så hon blev handikappad och satt i rullstol, från att haft en frisk mamma i mina ögon till att få en mamma u rullstol där folk tittar och vågar inte fråga utan att stirra. när man var så pass ung tyckte man det var pinsamt för jag kände ingen med ett handikapp, när hon senare under åren drabbades av olika slags anfall så gick hon en till hjärnblödning och den kunde inte kroppen handskas med och vi visste att det var inte ett sånt liv som mamma ville ha att vakna upp och inte kunna göra något själv. så hon somnade in en söndag morgon , Han precis säga hej då på lördag  och då visste man inte att det var sista gången man fick se eller röra sin mamma. Många stunder man saknar henne . som när man gifte sig eller när man skulle få sitt första och så klart alla andra fina barn . saknaden är stor.

Så den sommarn var då jobbig men då hade jag Daniel vid min sida så vi har gott igenom mycket under våra år.

Men grattis mamma på födelse dagen i efterskott . får i går var et din dag!

Gott och Blandat

God morgon...

I  dag är det torsdag och har lilla maxi hemma han var dålig i magen i måndag men det är klart,,, men jag funderar på att han kanske tycker det är stressigt att vara på dagis för så fort han är där blir hans mage konstig och sen när han är hemma är det hur bra som hälst.
kan det bro på stress.

Sen fick jag hämta hem cassi i går för hon lekte med någon pojke i klassen som hade kastat en spade i luften och så klart hamnade den på cassis näsa så hon blödde  näsblod så hämtade hem henne och sen fick vi gå ingen för att hämta wille på dagis så i går var det mycket springande. men det gick bra med näsan men hon var nog skärrad. hon vet ju sen innan att hon har haft svårt att få det att sluta blöda men nu gick det fort vilket bror på hennes värden är bra utan mediciner.

Hur går det annars hemma? jag går på vv men det är så tråkig mat , visligen får man äta allt men vad fan mycket mat är det goda såser och så men jag kör på men kanske inte till 100 % sen dricker jag lite pulver samt burn kapslar så nu vill jag tillbaka till mig sj så nu är det järnet. och med min man vid min sida vet jag att det kan bli så.

Snart helg och då ska då bästa Cia med familj komma över och ha fredags mys få se om det kanske blir ett glas vin , ska bli roligt.

I dag är det dax att ta sig ut på vägen i gen och det är i dag foxus på att komma i väg som jag kan komma upp i växlar rätt snart men ettan att komma i väg är då dok skit. för snabb på att dra upp kopplingen och sen igen gas så det är var vi ska ge oss på i dag.

Pöss och kram till er , 

19 november 2013

i´m Back

En grå mullen tisdag är det i dag men alla barnen på sina rätten ställen och jag har då tagit tag i det tråkiga.
Ringt och fick reda på att mitt intyg ligger på någons skrivbort på sjukan och så har jag väntat i 2 veckor ... och nu får vi se har även en tid in bokad för att prata med handläggaren på alfak så dom kanske kan förstå att jag inte har gjort någe förutom vårar våran dotter som är så jäkla stark och klarade av ordet cancer som sjukdom , lider med dom föräldrar som har mist sina barn till denna jävla sjukdom. allt detta får en att tänka om och fundera på livet och man har bara ett liv och ta vara på det.

Jag förlorade min mamma i en allvarlig sjukdom men det är då många år sen , men det blir man på mind om i bland att hon inte finns bland oss, och min dotter ska inte ditt och sväva bland dom rosa molnen och det har hon då bevisat med att klara av deta stark som pippi. så nu som mamma ska jag göra allt för att mina barn ska hålla sig friska och må bra. VI SKA MÅ BRA!

Och det är nog nu jag känner att vi kan vara som vi var innan ,
Vi hade ett par över för några veckor sen som vi umgicks med innan cassi blev dålig som då backade under våran tid med cassis sjukdom dom ville inte tränga på vilket jag förstår men nu är vi tillbaka och vill börja leva som vanligt vilket är då att vi är väldigt sociala och aldrig näst till hemma.

Så nu är vi till Backa!!!!

Vad är det mera som händer här hemma. Jag håller dock på med körkort och det ska tass innan sommarns så ska jag ha klarat av det. så nu är det köra köra som gäller och snart så är det jul så ska jag få visa bästa C hur det går samt få lite hjälp med pluggandet . vi två igen C!!
Så i dag kommer lille syster o hjälper mig passa barnen så jag kan ut o köra i dag, pözz syster !


I´m Back