7 februari 2013

ingen inskolning för min del

Hej snöiga torsdag,

Sitter hemma men var hellt klarr för att följa med och fortsätta skola in maxi men som vi hade möte i dag om wille så fick vi gå tidigare till dagis så frukost fick dom där i dag kändes nog roligt för dom. så vi lämnade maxi där vid frukost bordet och sa att vi bara skulle på möte och sen komma till honom så när mötet var klart så kollade vi om det gick bra om vi kunde gå hem och dom ringde om det var någe men än så har dom inte ringt så det funkade bra när jag ringde till dagis så nu kanske vi kan lämna honom som nästa vecka så då får vi se vad man ska hitta på under dagarn vore skönt att åka och träna får se vad mannen min säger.

6 februari 2013

Mitt val i livet.

har då varit lite off från bloggen,

det hade sjuka barn hemma förra veckan vilket då har smitat mig med det nu så ligger jag i soffan och är sjuk. 

Så många frågor med så lite svar....

Jag fick min önskan inslagen att cassandra ska få gå ett år till på dagis och det känns så bra både för henne och för oss det var lite hennes önskan med och dom på dagis håller med att det kanske är bäst för henne att gå ett till  år , ett år till att fortsätta fundera på vad vi vill och ska göra. 

Mannen tog ett beslut förra veckan så både är gott och ont så men så länge vi mår bra och inte mår dåligt och det gör ut över andra så är detta ett bra beslut. 


Framtiden vad är det?? Alla ser vi olika på hur ens framtid ser ut, Vi är då väldigt eniga om hur vi vill att våran framtid ser ut men tror inte någon förstår varför eller hur vi tänker, Men efter allt vi har gott igenom så ser vi saker på andra sätt än vanliga familjer. 

Förr var det bara att man ska känna massor av pengar köpa hus ha husvagn och ha allt men blir man lyckligare av det. Vad blir du lycklig av? Jag blir lycklig när min familj är frisk och är tillsammans,
Ärligt talat är jag  glad om vi bara får in pengar så vi kan klara oss bra, sen hur mycket mera ut över det behövs inte. bara räkningar, mat på bordet och pengar till nöje så nöjer jag mig och det betyder mera tid med min familj. Jag lever för min familj kommer inte leva för att jobba, 

Jag vill allt aldrig bli skuldsatt och ha krediter eller skulder för någe har jag inte pengar så har jag inte då får man spara, som sakt vi alla ser olika på olika saker. 


Min blogg mitt liv min familj!