12 november 2010

vill ha !

Cake pops har ju blivit det nya för cupe ceek och dom är så himla goda samt kan göraså mycket med, och denna bok är någe som jag vill ha i min kok boks hylla så denna ska jag söka efter och se om det kan bli en del av min samling

Dom har en hemsida så titta in http://www.bakerella.com/category/pops-bites/cake-pops/

11 november 2010

Vi var ju till ullared och i sep och då handlade man lite ju klappar så man inte behöver någe nu men så i dag så fick vi ta fram maxis kläder för han är i den storlek som jag hade handlat så nu har han knappt någe att få av tomten.... så lite nytt måste handlas så deta är någe man tittar på ...

lindex

Lindex Shop Online - Body

Lindex Shop Online - Body

Lindex Shop Online - Body

Lindex Shop Online - Body

Lindex Shop Online - Velourbyxa

Lindex Shop Online - Overall

Lindex Shop Online - Pyjamas

lite info

id ag är det så klart torsdag och sista dagen på dagis, verkar vara en bra vecka på dagis. och veckan för oss har gott fort med och i morgon är det redan fredag och så är det kalas helg hella helgen . känns jobbigt som man försöker tänka på vad man stoppar i seg. Men vem säger att man måste ta någe då tänker ni men det är svårar än så ,,, socker tokig.
Så syrran fyller på lördago och då är det kalas med fika samt sen på söndag så blir det kalas inge för dannes halv systers barn .så det blir mycket denna helg...

Middag gäst blev det o dag av farmor så det var trevligt bjöd på paprika fyllda med köttfärs och mozzarela ost och sallad. och i samma veva blev det en kött färs limpa gjord tills i morgon .
Så i morgon har vi pratat om att åka pulka och gå utt och leka med barnen under tiden det fins snö på baken .

10 november 2010

bloggen försvinner i bland har inte haftnåge roligt att säga och tiden har inte räkt till vill säga heller....

Första snön har nu fallit till baken och nu är det snöskyffel och ingen stans fans får åka till oq samt rusta och jula men som sist hade dom på coop så där hittade vi en för 99 :- så det var ett kapp.

barnen har snart gått sinda dagar på dag is mannen har sökt jobb och maxi växer på.

Och idag vart det ett till besök till tandläkarn ska inte ditt nu förrens efter nyår så får se då är det bara tandhyginist som jag ska besöka.
Två mini håll är fixade så nu är man hell i gen.

Mannen fick ett samtal av min bror som har fasnat mitt i en korsning så mannen fick rycka utt och hjälpa honom så får se hur det går batteriet är hellt dött. en gammal bil är det.