29 augusti 2012

stick i fingret

God lunchen barnen och mannen ör ute och jag ska göra linchen tänkte jag koka lite pasta för i kväll blir det grillat med öl och cider i bastun medans barnen plaskar i bubbel polen. Så får vi se vad mera det blir..

I dag kl 10 hade vi tid för cassi på barn här i varberg och ta stick i fingret och det gick bra. dom blåste sopbubblor samtdigt så det blev inte många tåtar sen vidare till systemet och ica så nu är vi hemma igen och solen skiner ner på oss och lite värme är det så kan inte bli bättre.

27 augusti 2012

kurabadet.

Nu känner man sig hemma och natten var kanon bra alla barnen i samma rum och mannen och jag sov på soffan så vi kan vara vakna lite längre än till kl 19. så vad har vi gjort idag vi  vaknade kl 6.35 och efter det så vaknade alla barnen efter frukost blev det en promenad längst stranden och sen hem längst kusten det var så vackert och maxi samt som en sten och kolla ut på vattnet.  så harmoniskt.

Kl rinner på trodde vi skulle sitta och titta mera på kl och undra vad vi ska göra om dagarna men än rullar det på, Efter en siesta för alla så vart det lunch och vidare till kurbadet där vi var ca 1½ timme och det räkte kan man säga så nu är vi tillbaka i huset och snart dax för lite middag och bolibompa för jag tror barnen är trött som vi vuxna är..


26 augusti 2012

varberg , Almershus

Nu har vi kommit fram strax efter kl varr 14.30 så nu har vi handlat och maten är i ungen så det ska bli gott med lite hemma lagad mat.

Stannade till vid Rast stugan och käkade sen så gled vi vidare lite små bråk där bak men annars har dom barnen skött sig kanon bra. Så nu sitter vi på övervåningen och väntar på att maten ska blir klar sen får vi se vart dagen tar oss . men så fint det är och havet ett stenkast från oss.

Har även träffat dom andra 3 familjerna så dennna vecka kommer att bli bra.