25 juni 2008

Fredag den 20 juni 08

Middsommar kom med en jäkla fart.
kl 12 blev det sill och potatis med skinka på lunchen utte hos J föäldrar vilket var så snällt av dom att låna utt. männen och J tog nubbe till maten. Allt var så fint gjort ...
Vi sattt utte med vinden i håret , kalla vindar drog förbi. och även svarta moln komm över oss så vi fick packa oss innåt vilket inte gjort mig någe som det blåste så kallt och så kunde dom små krypa och leka. och vi vuxna spelade lite spel.

Fikat som J hade gjort var kanon god hallon kaka med vanilj visp fryst smacka skitt bra allt gick ått och ädå var vi inte så många men man tog ju två gånge. väldret blev bättre och utt tog vi oss och spelade lite kubb tack vara min klumpig het så vann killarna med bjuder vi på!!
Strax där efter så var det dax för dom små att äta och så vi kvinnor gick in och gav dom små mat och karlarn satte i gång grillen så den kom igång. väll dag att äta så hade dom små somnat så lite vuxen tid blev det. väll efter maten så gick vi in så vikunde höra dom små om dom skulle ha vaknat väll inne spelade kort och jag som aldirg spelare tex poker eller så van sista rundan med 4 ess och en knäckt fatta vad snoppen man blev.


Farmor hämtade oss o från middsommar firandet.





Inga kommentarer: