30 juni 2008

måndag igen

Fan vart tar veckorna vägen det kan man ställa sig oc i dag är det tisdag ...
Vad hände då i måndag ...jo jag och C träffade dom underbara J och Al så det var ett tripp ner på stan bråkade lite med dom övriga barn vagn föräldrarna men sen visade sig att jag hade rätt så tack för det scafis. väll nera på stan så gick vi till vårat stamis ställe där dom verklig skiner när vi kommer och blir alltid glada att se barnen så det är ju roligt
Vad blev det för smarrigt jo en naco talldrik.

Väll där efter så gick vi lite på stan och träffade på en vän M och hennes son A så det var ju trevligt att snacka lite med dom kanske får ta en fika snart.
Sen så bestämdes att jag och C skulle följa med Al och J hem så köpte medlite fika och så kom mannen ditt så det var trevligt att träffas som par och inte bara vi mammor med barn men dom drog så snart fikat var slut och spelade fottboll på ps så vad gör man pojkar värkar inte växa upp . Dom skulle besälla så det gjorde jag med så pizzza blev det och sen kom inte hem förren kl 20.30 så det var ju bara att ge den lille lite mat och välling och ner i sängen men det gick det med trevligt var det!!!!

Inga kommentarer: