24 augusti 2008

orkar inte mera

Vill inte klaga men hur fan ska man annars klara av dagen....
i dag är man i vecka 39+2 så inte långt kvar i dag så passade vi på att packa in tvilling vagen i bilen så den fins där sen bilstolen tror inte man hinner tänka på allt när man har ont o ska födda .
Packade tvilling väskan oxå så den är klar med C saker och babys får komma senare.

Vad mera har man gjort i går blev man bort bjuden på lunch med fika taco paj med kykling och tortilas bröd i ungen skitt gott.
Sen fick man rikigt god klad kaka som efterätt så det satte spiken på kistan .
Sen hem färd så var C jätte hängig och ville inte sova allt somande nog inte förren kl var 21.30 så och vad det bor på tror vi att det är tänderna men dom har brutit utt men dom kanske kommer mera neråt nu eller så är det någon ny som kommer.
fick alvedon och så fick vi henne o somna i dag är hon snorig och näsan rinner lite men inte så farligt så men D och Jag har själva ont i halsen på morgon får se om det blir någe alvarligt eller om det blir så här bara... vill inte var sjuk till förlossningen hur ska man då orka med en sjukdom och sen värka det går bara inte (Gud va på min sida) nä ska sätta mig i soffan men först ska mannen få ta ett kort innan den ska komma utt till oss.

Inga kommentarer: