5 juni 2008

Värme Packande


Saknar henne redan innaninnan hon äns har åkt elle så är det för att man ska få vara lite egen tid med sin man ... kom på tänka på det i går att vi har inte varit ett par så som gör saker uttan barn så det är skönt att han inte ska drika i morgon 6 juni nationsdagen . 2008 ..


Saknar lite det där nykära och den känslan har jag lite i magen kansek för att man just ska få vara själv och bara vara vuxna på en fest och sen åka hem och bara få vara uttan att springa på natten eller kanske till och med slippa gå utt med hunden om nu farfar kan ta henne över natten.

Mannen tycker väll det är skitt som hanville drika som det är grattis för honom så vill man så klart a någe men jag erbjöd att vi kunde cykla men som är gradvid i 6 månaden vill han inte men att gå och gnatta om det blir ju inte bättre. kan vara skönt att vara nykter på lördag morgon om man vill göra någe ... när man är Barnfri!!!


Redan så jäkla varmt utte tror jag smäller av ska packa lite tunna kläder till c så hon inte försvinner i svätt. och sen så måste hon äta bättre men nu har hon varit dålig med det så hon har gått ner lite i vikt vilket inte är bra.




Inga kommentarer: