23 februari 2010

v 27

Kan inte fatta eller mannen att det är bara 13 veckor kvaro ch bara 89 dagar kvar tills denna lilla groda ska komma utt till oss i vilda världen och träffa sina syskon samt oss .,,, tycker det har bara rullat på så fort hinner knappt med vecka för vecka.

Magen bara växer och tröjorna börja krymap *HIhi* kan inte rikigt förstå hur det kommer sig!

Den lilla grodan hoppas och ar sig i magen nu som bara den visa tider. men det som är jobbigaste är att man är kissnöddig hella nätterna och at gå till toa känns så långt bort orkar knappt röra mig när man är så kiss nöddig skulle ha toa bredvid sig.


Nog om det .... i går måndag så var det 30 minus på våran temp och bilen ville så klart inte starta så nu laddar vi upp batteriet och hoppas att det funkar annars får vi handla ett nytt igen som vi lämnade tillbaka. Så i går fick vi låta farmor gammla volvo mera en mini traktor låter det som men den går framåt och danne som är van att köra våran bil och växlana läggs i lätt med bara en liten putt meddans farmors då måste ta med våld och så säger hon att 1 och 2 är lite tröga ... tröga det vara bara för namnet på det!

nä ska slänga mig på soffan en stund nu för sen ska jag ta disken...

Inga kommentarer: