4 mars 2010

Bil

saningen kommer fram krypandes.

Våran bil har gått sunder hellt och då är det hella motorn som har gott sunder så våran bil står på värkstade och väntar på besked på hur vi ska göra ... som motorn skulle kosta ca 25 tusen och då är inte arbetes inne på det så då kan man bara tänka sig vad man får se och vi har lån på 43 tusen kvar så det är inte värt att laga som bilens värde är bara runt 40-50 tusen så vi försöker göra oss av med den sen betala av det som blir kvar för vi ska skicka in lite pengar.

Men nu har det blivit så snurrigt för där bilen står har vi snackat med om han är intresserad att köpa bilen och vi får bara 5-10 tusen nu för bilen som motorn är trasig hellt så vi skulle få 11200:- Vilket är bra men sen är det då mannens mammas kille som är arg och tycker vi ska laga upp den med pengar som vi kanske skulle ha men som känns att det kan behövas till någe vikigare som hyran en månad om inte ersättningar skulle funka ... tex llså .

så då erbjöds sig han först 12 tusen men sen snackade han om 15 tusen för den och om han ska ha den får han den för 15 och sen får han laga upp den som han vill och göra vad han ska ...

Så i dag får vi se vad det blir för beslut för bilen så hur ska man klara sig uttan att bli så beroende av andra men pappa min och min gudmoder till barnen har erbjudit sig och sen så klart farmor får vi låna hennes bil samt sen så kollar vi på lite andra alternativ till att ta oss någon stans och det kanske skrivs lite om sen.

Men nu gott folk vet ni vad det är som har hänt och skitt mår man men vad gör man ...

Inga kommentarer: