25 maj 2011

komun= soc

Fan allt går som skitt med allt kan man säga.

Ekonomin är då inge att prata om allt som allt som vi kommer att få in under en månad är då som en lön oh det ska vi då leva på med extra utgifter. kuratorn prata om at man kunde få bidrag från då( komunen) = soc
och det är samma regler som alla som inte klarar sin ekonomi att man inte får ha några besparingar för att kunna få samt vi vet att vi snart kommer få pengar men när det är frågan och om vi får hjälp av soc så måste vi betala tillbaka till dom så fort vi har fått in våra pengar.

så inge stöd eller hjälp där i från så det kommer att bli kämpiga 3 månader framöver med ekonomin.

Vi var där för att prata om stödfamilj och det var då inge prat om det heller för att dom vi ska ta hjälp av dom nära i våran nättvärk och vad fan ska dom kunna göra när alla jobbar eller har så mycket med sina vardags sysslor. så det är inge hjälp utt över man kan få där om då ingen kommer och erbjuder sig någon timme så det efter jobbet som dom kan passa så man kan få gå och handla eller bara få gå en promend och komma utt.

Så vad fick man på grund av sjuk domem..

Ingen trygg ekonomi stressed och har ångest så man tror man snart ska få hjärtatack när som .
ingen besparing  inge glädje och inte man kan göra för pengarna trytter, och inte någ så att dottern är sjuk och inge stöd får man ....

Fk dom hjälper inte dom skälper en och soc vill bara få sina pengar tillbak och medans annadra lever på det varje månad och tycker dom lever på för lite vi har då inte äns till mat så fan sug på den .

Säger ått helvet med allt och alla ljust nu, inge bra dag och är förbannad och ledsen .

Inga kommentarer: