12 september 2011

byt är nu byt

nu har vi byt och mannen är hemma och jag ligger ljust nu bredvid cassi och kl är 22.47 och hon sover inte. vi kollar på Nicke nyfiken. vi har hunnit varit och spelat varit nere på lekis. vi har tagit medeciner. och sen nu så är det vi är ljust nu,

Vill tacka morfar och mormor som passade pojkarna så vi kune åka tack moster mövva för att du orkade köra oss i mellan etuna och uppsala. men vi både behöver deta byta och under 3 timmar har bara cassi sakt aj en gång, och då gnodde jag tre gånger så var det över. så får se hur dena natt erbjuder oss.

Men det är så tufft att lämna dom andra hemma som att komma hit se sin man 30 min sen så åkte dom hem, tårarna ran på en och ångesten bara växte. men nu känns det bättre när han är hemma och vi ska nu bara bli friska så vi med kan komma hem och få vara en familj.

Folk tar allt för givet men att varar borta från sin man som man har gott med ihop 24 timmar om dygnet till att inte få träffas på 10 dagar sen att inte få träffa cassi heller önskar dom hade mera familjer rum som var anpassade vilken dröm då kan ju alla följa med.

Nåja nu är jag med tror och ska stänga ner så skriver mera i morgon får vi se vad dom ska hitta på för oss.

Inga kommentarer: