14 december 2011

God morgon ,,, här startar dagen med redan bra värden 78till 1.0 så det är bra. eller kanon får se hur det ser utt på provet som tas kl 12 nu på lunchen kanske ligger lågt redan då, sen har vi ett test i kväll med kl 18 . så vi får se kanske kan åka hem i morgon vem vet.

4 kommentarer:

minihopp sa...

Hej! Är ni ofta i Uppsala? Min dotter Jonna behandlas där. Vi ska ner till veckan den 21/12. Sedan har vi ett uppehåll i behandlingen i 3 veckor.

Senaste gången vi var till Uppsala var den 1/12.

Mvh Magdalena

http://minihopp83.blogspot.se

Allt & Ingeting sa...

Minihopp,,, vi är nu enbart där i uppsala var 8 vecka för högdos, Och vi har mycket provtagingar och behandlingar i etuna där vi kommer i från, Vad är det för sjukdom din dotter har? //Linda

minihopp sa...

Jonna har en sjukdom som heter neurofibromatos och till följd av den har hon fått en tumör på synnerven. Hon ska behandlas i minst 1 1/2 år.
Vi kanske kommer att stöta på varandra i Uppsala någon gång. Har ni kommit långt i behandlingen?

Kram/magdalena

Allt & Ingeting sa...

Hej Minihopp, TRåkigt att höra om din dotter. Jag hoppas innerligt att hon blir helt frisk, Ja vi har kämpat nu i snart 10 månader och sammanlagt har vi 2½ år behandling men sista 1½ åren är enbart tabletter. Så vi har en bit kvar , Får man vara nyfiken och fråga hur du hittade min blogg? Tycker det är roligt att du läser den och vi kan hjälpas åt under denna svåra tid i livet. Kram / Linda