15 maj 2012

Vattkoppor

Nu har det hänt det som inte fick hända,

Vi var på kalas i fredags och då kom pratet upp om vattkoppor att den pojken vi var hos inte hade fast det gick på dagis tanken gick inte längre än dit, vi skojade om det då men nu har saningen kommit i fatt i går fick han vattkoppor så nu blev vi hellt förstenade här hemma. Vad ska vi nu göra vi som var på dagvården i går och träffade andra barn.

Har nu pratat med läkarn hade vi fått reda på deta tidigare innan dag 3 hade hon fått en spruta med antikroppar i men nu är det försent för nu kan hon redan bära på det, så nu får man bara vänta tills fredag då ska ho börja ta medecin för deta och ta det i 14 dagar och sen är det att hålla tummarna att hon inte får någe vattkoppor för får hon det blir vi in lagda på smit avd och få medecin dirket utt i blodet så nu blir vi i karaktärn i 3-4 veckor så provtaging i bilen om hon blir febrig måste vi åka in direkt . Jag är glad att hon hade roligt på kalaset. men det efter rätt kanske inte blir lika roligt.

Så hjälp oss att hålla tummarna att det inte blir någe. och om det inte blir någe så ska jag inte träffa eller ens om jag hör vattkoppar ska jag springa åt andra hållet.



Inga kommentarer: