4 december 2012

En helt vanlig dag.

Trodde att allt skulle vara lättare i denna stund på året med allt som rör oss alla,
Men inte är det så för varje vecka har vi någe inplanerat visar då mannen i söndags att denna vecka var då inge inplanerade möten så vi kan göra vad vi vill , (Så fel man kan ha.)
Måndag morgon ingen som vill kliva upp och 16 minus ute mindre roligt att behöva skota fram bilen och hoppas på att bil gudarna är på våran sida.

Väll framme i parkerings huset är det bara några få platser kvar vilket är ovanligt.

Vi hade tid för att träffa läkarn oxå för att prata om magen samt då be honom lyssna på cassandra och det var då bra för nu händer det grejor. Han lyssnade och det lätt inte bra hon andades mera med magen och det betyder att hon inte får rikigt med lyft. så nu fick hon sitta och andas in ventoline och sen så lyssnade han på henne ingen och sen så var det provtaging med.

Vi fick komma  tillbaka i dag tisdag och då tyckte han att hon inte var någe bättre än i går får andas i dag igen och vi som hade planer att sticka till ikea för att köpa en sak till tv och det blev då en riktigt snabb is så det blev käck på ikea och sen vidare för en tid till rönken och sen upp till dagvården för att andras in i gen.
Och så klart vill han lyssna på henne i morgon och då får vi se om det har hjälpt någe med det vi har gett hemma annars så kommer cassi kanske få en mask att andas in hemma. och detta kan leda till förkylnings asma. Så danne har då tagit ledigt i morgon och torsdag så han kan hjälpa mig och vi slipper åka buss så deta inte blir värre och att hon gjorde rönken är för att utesluta lunginflammation eller någe annat.

Inga kommentarer: