22 april 2013

Redan är kl 21 och jag har då hunnit med tvätten och så har mannen varit och tränat , dagvården. handlat så han är snabb och effektiv. sånu är det inte länge kvar innan man sj ska gå och lägga sig så vi orkar upp och lämna  barn på dagis och sen till ask för att gymma så det ska bli så skönt att röra på sig.

Japp mannen ska över till grannen på fredag och ta några öl skönt för oss båda och barnen att vi som vuxen kan få umgås med vuxna människor. så sen på lördag så ska jag över till några tjejer för en gång skull vilket ska bli roligt att få vara jag. Den rätta kommer fram då kanske vi får se,

Vart har vi varit vi tog en vända till ullared förra torsdagen och sen shopade vi loss så sen vidare till våran stuga blev det inte husvagn för den för för liten för oss som familj vilken ingen berättade när vi beställde. så men det var nog tur det för att nu fick vi toa och vatten i stugan så slapp vi ränna till servis huset.
vidare till universium och kollade in allt där och upp och ner i denna förbannade hiss men vi kom hem skapligt  20.00 men då har vi kommit överens  om att aldrig åka till stockholm eller göteborg med bil för 1 trängselskatten, 2 alla kör som tokar.
Så vi om vi ska ditt igen blir det tåg.

nåja så har det sett ut här hemma.

Inga kommentarer: