13 juli 2008

Pubafton i fredags.

Hallå jaja sprit och åter sprit kom det denna helg eller mera öl kan man säga.
Vi gick till D pappa och dom skulle ha pib afton utta på landet så vi kom ditt satt och drack kom lite mera folk och så inte förren kl 21.30 kom vi till stugan där det hölls. fan vad folk det var där 70 pers . vad fick man drika dricka så köpte danne 3 öl och två vin glas och så en tardrik med lite nöttrer korv och ost på rätt got men lite vin hade inte varit fel till det men det får vänta.

Vi kom inte hem förren kl strax förre kl 01.00 så det blev sent men vi fick sova till lite över 8 på morgon vilket var sköt D vaknade med huvodväkr och så somade om så det var lungt till lunchen sen så mannen om vi skulle ta och unna oss att äta på resturang akropolis vilket allt är så gott. så det blev bestämt så packade för att ha med sig allt för illen sen åkte vi till Farfar för att hämta bilen som vi lämade på fredag så vi tog bilen till stan och så åt vi fan vad gott det var tyckte C med så det var lyckat lungt och så vist man kan inte sitta i flera timmar men vi satt i allafall 2 timmar. drog oss sakta hemmåt så vi stannade och hyrde film sen hem och al den lille oc hså vi gotta framför filmen ....

Söndag en rikigt slö dag orkar inget dom andra två sover lite middag så dax för lite mellis snart och den lille i magen har rört sig kostant i dag så vist kan man säga att den lever livet i magen .
och så tvättar man som vanligt.

Inga kommentarer: