27 mars 2009

fredag redan?

Jaha fredag i dag började dagen med lite strees fick reda på dom hund grannarna skulle utt och vi som inte äns hade käkat frukost men vi han med några minuter försent men vi kom ändå oki.
vi var väll utte ca 2 timmar i skogen vilket var skönt i mellan ått men den blåste bra utt ..burr...
men sen fick vovvarna leka och cassi fick springa av sig lite.

väll kom hem så väkte vi mannen som sov som han behövde sov utt men han väktes efter kl 13 och vi skulle till hundgrannarna och fika och vad bjöds det på där fralla med ost samt kaffe och så grönt til så gott så nu i morgon blir det att handla hem frallor.

v'äll hem så blev det korv i ung med pasta så sen var det bara tt för mannen att nästan åka direkt till jobbet.. men idag blir det inte så sent sa han men det får man se... sen hittade vi en barn stol som vi har mailat om får se om vi kan få köpa den för 900 vore så bra men man får inte hoppas för mycket får då blir man bara besviken .

å blir det en mindre sak på listan som man behöver köpa..

Men nu ska jag tacka för mig sitter och äter lite got och blandat i morgon ska det bli taco kväll med lite ost och kex sen får man se vad mera man hittar på kanske lite vin till men vi ska bara sitta och myssa hella familjen ...

så sov got ochtack för mig nu för vidare.

Inga kommentarer: