8 september 2009

Tisdag

i dag har vi knappt varit hemma först dagis sen ner på stan och hade möte så nu är det på ge om att göra en utt reding om min dyslexi vilket känns bra sen får man se söka jobb som alla andra kanske ska söka skola får se.

efter det så gick vi i allafall runt på stan träffade lite folk men bar för en gång skulle hade pengar hittade viingeting.. sen hem lunchen blev eriksson i dag orkade inte laga och vi alla var dunder hungriga.

Sen efter lunchen så packade vi in oss i bilen för yttligare åka till coop köpte blöjor till dagis sen kollade efter lite annat.

Men efter det som vi inte hittade det vi sökte åkte vi till maxi vilket blev lite hittade faxist taiths till tössen samt några tröjor till lill mannen ... sen J jag kunde inte slitta mig från Al´s tjol så jag köpte ne n med fast svart.... sorry.

Men efter det så for vi hem och fikade sen har kvällen nu bara rullat på ... och nu r det idol på tv och sen adnra avenyn sen blir det sängen för oss alal här hemma. det är ju dagis i morgon

1 kommentar:

Gin/Ginny sa...

;) det är ju en svart al har med, så fin! klart du skulle köpa en sån om du tyckte om den! (Det är ju liksom inte det första de har likadant av eller hur hehe)

kram!