2 maj 2009

lördag....

Jaha s¨seg på morgon nä men efter att mannen kom upp så blev man det han gjorde lunch så det blev gjort sen så tog vi oss och gjorde os i orning för att åka och handla samt kanske ta och åka till landet till hundgrannar.

Men efter att man hade hoppat in på systemet samt handlat så tog vi för bi bil tvätten så bilen blev ren hem tg lite melon glass och sen packade på barnen i gen för at åka till landet och träffa hund grannarna mycket om dom ljust nu men vi träffar dom igen ljus mycket nu.!!!

Men vi åkte till dom belv bjudna på fika sen tog vi bilen hem tog några mackor till middag ingen var hunrig efter fika eller så... men se så somnade barnen kl 19,30 så hund grannarna kom över kl 20.00 så vi har suttit och snackat dryckit någon glass vin samt ätit lite chips med dipp och nu så kom mannen hem emd vovven efter sista rundan .... så ville berätta min dag hur den hade varit får se vad det blir för äventyr i mrgon .... hare gott skriver det sista innan den nya dagen börjar... hihih sov gott!!

Inga kommentarer: