13 oktober 2010

Bil

Och ska bli lite kortfattad av deta med bilar ...

Vi håller på att kollar på bil igen vilket tar på en som man inte är miljonär så har man inte mycket att röra sig med och hur ska man göra ska man köpa av prevatta eller ska man ta bilfirmor. Bilfirmorna tar mycket mera än prevata men hos prevata har man ingen garanti.

och så kan man inte åka land och rike runt för en bil heller för dom små pengar vi pratar om men så bilfirmorna i stan är oftas en utlänsk som äger och jag är inte rasist men jag liter verkligen inte på en sådan och så står det nästan på dom flesta bilar att dom går som en klocka och då vet man att det är en mohamed eller en alllil... så är det med det sen är det så klart man ska ha en stor bil bara för man har 3 barn så behöver man fan ha en mini buss men som vi inte vet vad vi vill ha för bil än och så tankarna går fram och tillbaka om en stor elle en liten.
Vad är det vi gör med bilen åker och handlar samt då besöker folk men mera än så gör vi inte. så varför ska vi då ha en så stor bil? Nåja får se vad det slutar med för bil

Inga kommentarer: