9 maj 2011

sön, mån, tis.

God morgon tisdag morgon här med strålande sol.

Söndag uppdatering så var moster mövva över fickade med papper samt skickade i väg mail till kuratorn så i morgon ons så ska vi träffas. SEn så blev det handlat med camilla hämtade utt hm packet med kläder men allt har inte kommit. sen så stannade hon en stund längre bussade med barnen och vad dom skratta och tycker det är kul att hon kommer över.
SEnare efter kl 17 så åkte vi till farfar på landet o där blev det fika och lite mera bus.

Måndag så var det jobb dax igen så det blev stick i fingret. o det gick bra , Vi fick även träffa på patient nr 5 i går som har fått samma diagnos samt det har då kommit en till som vi inte har träffat än så vi får se när det bli men 6 st som har ALL på bara 6 månader inte klokt är det någe i vattnet eller vad?

Nåja tisdag idag och dag 50 i protokollet, och idag blir det dagis och vara med utte och leka bara som det ´går vattkopper. och nu har dom på barn bestäm att vi ska få vc maxi och wille för vattkoppor för att cassi inte ska få det så nu får vi se hur dom kommer att må efter det och det blir nog på torsdag som det kommer att hända om dom själva får tag på det som sakt ringer till alla apotek och ingestans finns det och inte änst hos levrantörerna.

Inga kommentarer: