20 juni 2011

20 juni 2011

Denna måndag har varit en bra men en otroligt trött dag.

vi har då hunnit med mycket men det tar på allars krafter.

Stressig star på dagen var att vi vaknade inte förren kl 7.30 tänkte att vi skulle fara i väg till kl 8 men som sakt tiden bara försvinner så vi han då mera lagom till kl 9 . idag var det at sätta skalbaggen sen få vctristin tror den heer så , den tar ca 5 min sen tar man utt skalbaggen sen var vi klara. men vi hade med oss tårata och fika så det blev lite sånt med trevligt prat, sen blev det en vända ner på lekterapin och det tycker alla barnen är roligt så det är bra och dom som jobbar där är så snälla.

sen stressigt hem och lagade mat som nu cassi har börjat med en ny tablett så har hon lite mera vilja och egna tankar. så nu skulle hon bara äta spagetti och det blev det med köttbullar till oss andra fort som bara den ner i bilen och sen till nästa ställe Näkrosen - vi skulle då med maxis hand och kolla så nu är det lite sjukgymna stik för honom hemma så får vi en ny kallelse senare. så får vi se om det har blivit bättre.

Efter det blev en vända till till min mormor och morfar på fika fick liten peng av dom till dom som har fyllt. så  det var snällt tack snälla!

sen blev det att åka hem och väll hemma blev det då lite som det blev men mannen var så dukigt och åkte och handlade så vi fick hem lite mat och sen blev det varma korv mackor till middag. så barnen somnade då inte förren kl var 20,00 s¨nu sover mannen med fast på soffan och här sitter man sj. men men tack hej skriver mera senare.

Inga kommentarer: