23 juni 2011

Lite frågor och svar.

Frågon man få, r så här när någon är allvarligt sjuk.

Hur mår hon/ ni?
Ja hur ska man fråga idag mår hon bra / eller idag orkar hon leka och nu mår hon bra.
Men i själva verket mår hon skitt som måste gå igenom deta. hon är fan bara 4 år, som inte rikigt förstår varför hon måste göra allt deta , liknar inte dom andra barnen.

Får ni den hjälp ni behöver/stöd?
Nej vi känner i mellan ått att vi inte får den stöd och hjälp som skulle behövas. Vi orkar inte hur mycket som hälst  och nu med mera arbete som blir med Maximilliam och cassi så blir det att man inte räker till,
Det som känns mest är nog att alla sa i början att dom gärna vill hjälpa till men ska det vara mest få den hjälp som passar alla andra eller ska det vara den tid man känner man behöver hjälp.

preoterar man annnurlunda efter en sådant beskedd?
Jo det gör man man får mera tankar om allt illa som kan händ så nu gör man allt för man ska överleva som familj och att man tar sina barn i första hand . Så nu undrar man hur folk inte tar sin familj eller släkt i förste hand hur man priterar i livet , ibland kan vi känna att folk preoterat annat istället för oss eller barnbarnen att man nu har blivit en börda, som pesten.
jag/vi trodde nog at släkten skulle finnas mera i bilden och ge stöd och hjälp mera än det som är , men vi alla tänker olika i olika sitvationer.

Inga kommentarer: