30 juni 2011

Redan är kl 16 .00 och man är mer än bara trött.

I dag vart det lämna wille på dagis vidare till dagvården stick i fingret behövde inte äns sitta bredvid cassi och vi fick stå vid dörren och inte ord kom från henne. sen ler till lekis och det bliv lite grävande utte ihop med en annan grabbfrån våran grupp, sen vidare hem vid lunch tid och sen hem och ått taco sallad sen vidare till tp för att handla en blomma till en av dagis personalen som slutar i dag. hon var en kanon lärare och alltid tog sig för att lyssna och hjälpa i den mån hon kunde.

sen vidare till affären för att handla hem lite mera bröd och lite annan småt och gått. sen hem mellis och nu har då cassi och wille följt med pappa till moster mövva för att vi ska låna gå bandet och då kanske ni undrar varför vi inte går utte och går , vi har inte den tiden eller orkar allti att vara sj med 3 barn som då kräver det dom kräver. så deta är ett test och se hur mycket vi kommer att använda en sådan om det kan bli någe vi ska invester oss i till hösten.
Sen i kväll efter kl 18 kommer då mormor och morfar över för att träffa oss .så det ser vi framimott massor. så hej så länge.

Ps: hennes värden var bra hb 105 sen trombo 279

Inga kommentarer: