25 juli 2011

jobbig dag

God kväller en snabbis innan sängen ropar.

En tröttsam dag och en långdag på sjukan bara för en peg i benet , allt blir så lång draget nu under sommarn och alla andra barn ska göra samma sak som vi och samma veckor framöver. alltid trevligt med sellis men det är jobbigt med.

Vi kom ditt innan 9 och porten bakade dirket och prover tog inväntade svar fick inte pegen förrens efter kl 12 för det var fullt och dom han inte tidigare. var nere på lekis och skulle köpa mat med oss upp och vi tog sprutan i benet och det gick kanon bra men kanske mindre än 5 min börjar casssi må skitt dåligt och börjar kräkas i vagen och vi fick för illamående dikert i porten och det hjälpte en stund ca en timme sen skulle vi ta bort skalbaggen och efter vi hade tagit bort den så kräks hon i gen och mår skitt. och kl börjar rinna på väll i dag. men man vill itnte åka om hon inte mår bra , när på att stanna och vara på observation under natten för hon var så svag. men lite saft och sen kl 16 vart hon så pigg så läkarn lätt oss åka hem och hemma har hon då ätit korv glass och någe små godis så det har hon fått behålla så nu fick hon innan hon gick och la sig för illamående och hoppas det bara var någe tillfälligt.

Tanker kan vara att hon skruvar sig så för sprutan helgen som är innan och sen tror vi att det kan vara lite knass med sockret nu under behanling  så det är vikigt för oss att hålla koll på henne nu så hon äter någe var 3 timme, nog om det i dag beställdes det ett nytt spjälskydd till knuddas som rör sig runt så dant i sängen så ben och armar kommer utt och fasnar så denna ska han inte kunna ta sig utt den är 40 cm hög. hoppas den kommer innan helgen.

men puss och kram

Inga kommentarer: