19 juli 2011

min tössa bit.

 Våran prinsessa är så tuff av sig så många gånger hon har nu gått till sovdoktorn och hon tror att hon bara sover men blir alltid fundersam på plåstrerna på ryggen som blir varje gång. men i går vaknade hon fort efter så men vilken sne tändning hon fick då helle dagen vart en grinig och frustrad dag för henne och för oss och tack pappa och jaana för barn passningen för pojkarna , väll hemma så klagade cassi på ont i ryggen vilket vi förstår men allt gick kanon bra. på bilden över har då hon inte fått någe sov medel än .
men på denna sov hon näst till hellt och hållet så det blev inte så mycket skrik eller tårar men det är klart det jobbigaste är att se henne försvinna och bara somna in kännsla är svår att beskriva måste vara med om det för att får stå. det som var bra här var att kikki var med henne när ho vaknade så hon kände i gen någon när hon vaknade så fort.annars brukar vi sitta någon timme eller så innan hon vaknar.
hon brukar alltid få välja en klister märke i uppsla innan hon somnar som är vikigt att visa att hon har kvar när hon vaknar och här var det inte rikigt på samma sätt men dom fick springa och kolla om dom hade någe och dom hade så hon fick denna klister märke innan hon somnade. Narkos läkarn det första han gjorde vara att låta som en kalle anka när han kom in i rummet för att vara rolig och det var han . stämningen blev lite bättre,

Inga kommentarer: