17 november 2011

Ingen Bil eller Vagn

Innan natten slår till hellt så ska jag skriva ett inlägg.

Samma sak varje torsdag stick i fingret hos dagvården sen vidare till lekterapin. där fick cassi träffa sina kompisar samt att vi föräldrar får chansen att prata.

Vidar där i från vart det till Babyproffsen och där testade vi nog alla vagnar som fans. Testade emmascooter och det funkade inte alls. vi testade dubbel vi testa enkel. och alla slags men inte någon som funkar. den vi vet hon kan sitta i och är hjup är då easy walker så vi får se om det blir en dubbel igen eller vad det blir,

Sen då, bilar kräks jag på .... vad ska man välja vad behöver ha för att vara nöjda.. vad passar oss och inte .. ska man väljas efter vad bilar kostar varje månad eller ska man ta en bil som man gillar men är dyrare.??

Kollar på bussar .behöver vi ha så stort ... vi är ju bara 5
Suv: dom kostar mycket på alla viss. men snygga. Höga och rätt stora, Drag bil till husvagn
Kombi: Är inte höga kostar så där . lagom, stor i baken så man får in en dubbel och packning och utan vagn får man in massor. Och vad använder vi bilen till?? kanske ni undrar?

Vi använder bil till och från sjukhus vi använder den till affären , till släktingar, till nöjen på resor. Men vi har inte åkt så mycket resor med bilen som vi inte får in någon packning. så valet kanske för er är lätta men så svåra för oss. och vi måste snart bestämma oss för en bil inte alla bilar.

Inga kommentarer: