26 november 2011

Skydds änglar.

Nu har vi börjat med skydds änglar. och dom här säljer vi för att bidra med pengar till Barncancerfonden.
För dom pengar vi kommer att sälja för kommer hälften gå till material kosnader och andra delen till barn cancerfonden som kommer att stå i Cassandras namn så alla kan gå in på hennes fond och se hur pengarna växer. Vi kommer inte att ta någe för arbetes vi lägger ner. På så sätt kan vi lägga mera till barncancer fonden.

Hur används de pengar som samlas in?
Pengarna används till forskningsanslag, utbildning, administration, information, insamling och till att driva Almers Hus. 
Även så vi med barns som har drabbats kan få göra någe roliga aktiviteter. 

Så här har ni en bra julklapp/ present / eller till dig själv och samtidigt någe du kan använda och bidra på en och samma gång. Kan det bli bättre.

Bilden till vänster är med budskaps ring med någe mera på som du kan ha på halsband. Vi har inte så mycket hemma ljust nu men kom gärna med förslag.
Dom med svarta kullor var snyggt till kille men så klart passar en tjej. Man kan få med läder eller vanligt snöre. 100:- plus porto på 6:-

Bild två,  små änglar passar med som hänge på halsband. 50:- med snöre eller läder till kommer 10:- pp 6:-

Bild 3 , Stora änglar 60:- snöre eller läder till kommer 10:- pp 6:-

Maila gärna in och beställ det är för en bra sak.

Hjälp oss att få flera att köpa varför inte kolla på jobben sälja där man jobbar eller till släkt och vänner och förklara vart pengarna går. hjälp oss att komma utt med vårat budskap.

Inga kommentarer: