24 november 2011

Torsdag,

Blir så less på allt men inge att göra åt det utan att gilla läget.

Denna vecka har cassi klagat på huvudvärk i gen och detta är veckan efter cortisonet. Det gjorde hon förra gången med mådde illa och kräktes några gånger. och under dessa tider så vet man ju inte helt om det kan vara magsjuka eller inte. Men hon kräktes i morse sen gick det över så vi tog stick i fingret. och under tiden vi pratar med Maxis läkare kräks hon igen. så vi fick för illamående och den la man på tungan så försvann den skit bra och smakade inge sa Cassi. Hon kräktes under tiden mannen var och hämtade bilen, sen kom vi hem och efter det så har vi tagit lungt och hon mår bättre. Så i morgon blir det att åka och köpa ut för illamående som man lägger på tungan. hon ska få för illamående innan hon lägger sig.

Som sakt hade vi träff med maxis läkare i dag, och vad sa vi där ?
Han är så gammal man får göra en magnet rönken på  maxi som allt handlar om att man måste söva dom. men han sa att det spelade ingen roll om vi stressar och gör en nu eller om vi väntar tills han blir 2 år för ljust allt ser man inte för hjärnan växer fortfarande.
Men måste få säga det ingen .
Någon frågade mig om Maxi verkligen hade en cp skada och i dag var jag tvungen att fråga och det hade han på höger sida visar och känns det mera. Ingen vet att hur mycket eller om det blir stora men framåt i livet ingen som kan svara på, allt får man ta efter hur han växer , men nu ska vi träffas i feb, mars får vi se vad vi då ska hitta på och hur han mår i alla tillstånd. När tror man att han fick det,, troligen i slutet av gradviteten  tror han är mest troligt, Hade han fått det under förlossningen så hade han varit mera livlöss när han kom men det var inge tecken på det det. han skrek och fick sina poäng som dom får när dom födds.

Vad kan vi göra för att hjälpa honom är att läsa och prata mycket med honom , talet kan ju vara senare än på vanliga barn, så vi får se vad vi kan behöva för hjälp med det om talet.  vi ska sjunga och vara tydliga och fortsätta strecha honom, Så allt får ta sin tid nu kan vi bara göra allt för att hjälpa honom. men ni som träffar honom ser kanske inte ser hans handikapp och att han är inte som alla andra.

Wille fick vara hemma i dag. Dagis ringde och berättade att dom började få kräk sjukan på alla avd så han får vara hemma och troligen blir det så under dec månad med ,,,, får helt enkelt se.

Vi köpte en ny eller begagnad vagn i går kommer med bilder senare ljust nu tvätter vi klädsen till den,

Inga kommentarer: