9 februari 2012

segt .tråkigt, långsamt. Kan det bli värre. klart det kan men när man bara vill hem och det går så sakta.

Det började i går på 84 kl 17 sen togs det i morrse då låg det på prick 3 och då ska man höja vätskan om man ligger på 3 men det höjde vi redan i går och sen fick hon medicin som ska hjälpa bryta ner cellgifterna så värdet sjunker och det fick hon dubbel av så får vi se om det behövs någe mera. sen togs det prov kl 12 och då låg hon på 1.6 så vi ska ta ett prov nu kl 18 och får svar innom 2 timmar och då hoppas jag vi ligger rikigt lågt så det kanske kan bli hem färd i morgon sent men det är nog inte att räkna med. men önska kan man. 

Att det tar tid denna gång kan bro på att cassi har blivit snorig och hostig under dom här dagarna här på sjukan. Och då kan värdena bli lite annorlunda än vanligt. skriver senare vad prov svaret blev. och vi tar det bara lungt och har inte lämnat rummet så mycket heller som hon är lite hostig och snorig.

Prov svar från kl 18 blev det samma sen lunch 1.6 så nytt prov i morgon, och hoppas det har blivit mindre. och nu har cassis fått torr hosta. tur i oturen är man på rätt ställe.

Inga kommentarer: