27 november 2013

God kväller och snart en vecka till har gott o morgon är det sista dagen för barnen på skolan och dagis sen tar vi helg, I dag hade vi möte på skolan om mobbingen som förekommer.
Så nu ska vi se om det kommer att bli som vi planerat eller hur det blir det bestämmer ju rektorerna om dom har råd eller inte , men dom åste tänka på Cassandra och alla andra barn samt lärarna som får ta så mycket skit,. det starkaste ord som förre kom i pappret var död och då tappade man luften för det är ord som hoppar i den pojkens ord vilket cassi tar åt sig massor .speciellt nä man har klarat en sjukdom som cancer och hört ordet död i sjukdoms sida. Så det är klart hon mår dåligt. men man tänker på pojken med man ser hur han försöker få kontakt med dom andra barn samt vuxna , kanske inte är så mycket stöd och kärlek i hans familj. Men nu hoppas jag hans mamma tar detta allvar och det händer saker men så klart är det jul och då läggs allt på is.

Danne var i dag och fixade det sista på tattoon och vilket skillnad det blev så nu får han inte göra någe mera på några månader så får vi se om det blir något mera eller inte .kan bara framtiden utvisa.

Annars så rullar det på i morgon ska lämnas in cv så får vi se om det kan bli någe eller inte, och så klart ska det övnings köra ,,,, tänk om det var lika lätt som backa som köra framåt.
Nåja. nu säger jag god natt och ha det gott. !!!!<3 nbsp="" p="">

Inga kommentarer: