20 april 2008

God morgon helgen kanske man ska börja med !!

Fredag jo då var inne hella dagen hämtade systere på skolan hem och sen besällde vi pizza med hem leverans skitt gott.
sen så gick vi till lidel handlad lite godis gick till pd jobb och bjöd på fredag gossis vilket gick ått.!!
sen hem igen c somnade så vi fick se själkva lite på tv sen vid kl 21 så titta pd innan för dörren så då hade han slutat.

Lördag så drog vi när tunapark öppnade och kollade lite skulle kolla på solhat till c så vi hittade en skitt sött. j åt en mjuk glas gled senare till godis lagret och köpte lördags godis sen drog vi hem till pappa för där skulle det grillas åå så gott det blev sallad ochpotatisgratäng
Vi bjöd på efterrätt blåbär och hallån med vit choklad och kokos och så glass och det smacka de bra sen hem efter at kl var nästa 17 så var det inte långt kvar till c skulle sova för natten .
vi kollade på en film från syrran rottatoli den var så där tyckte vi... lite tråkigt hade hoppas på att den var bättre.

Söndag ja vad hittade man på jo vi vaknade tidigt att lillen bajsade och stålt modder hiih
sen ått vi frukost och c badade så hon skulle lukta gott sen till tuna park och träffa d arbetskamrater. men vad händer då jo som brukar vara puntliga kom till till 12.15 och dom skulle komma 12.30 så säger D att det är nog punka på hjulet men det ville vintetro så vi åkte bara hem för att hämta pumpen åkte tillabaka som luften som vi pumpade i var kvar när vi kom till tuna men det värsta var att vi hade första gången vi kom en familje parkering och så fins det ju nötter som ställer säg där för att det är när amed inga (Barn) SKULLE KUNNA SJKUTTA DO,. så vi gick in trodde det skulle hålla men betämdes rätt fort att danne var tvungen att åka för andra gången så hem bytta barnvagn och sen kunde vi gå runt och titta . så vi kom väll hem efter 16 .00 så dagen gick fort och det var trevligt ...!!!

Men saknar J och AL så måste bra träffa dom och det är snart.
nä vad händer i dag Måndag funderar på att ta mig till kloster kyrkan öf och sätta mig där och att D hämtar upp mig där efter att vi har fikat bilen .... ska ringa till honom skriver mera senare

Inga kommentarer: