20 december 2009

jul firrade med dom äldre

I går lördag for vi hem till min mormor och morfar för att firra lite mini jul med dom så barnen fick julklappar pch vi fikade och så klart så fick morfar sin marsipan gris av oss som alla andra år.

Cassandra vi en fin pjamas och så stora pärlor med en anka platta vilket var snällt.
William fick då en the cars pjamas och tre par strumpor vilket han då behövde så det var väldigt snällt av dom tack mormor och morfar.

Sen for vi hem och då orkade inte vi laga någe så macan blev det box till barnen och big mac för oss . sen efter maten dukades av så kommer våra grannar över på en snabb fika vilket sen blev 3 timmar men lite roligt att träffas. så nu är nyåret bokat med gott kött och bra sällskap.
kan inte bli bättre nyår.

Sen så var det bara natti natti för barnen och en själv var trött sen och mannen fick sitta själv och kolla på¨tv som han inte ska ställa om sig för han jobbar natt stackarn ...

Det blir mera skivens sins i mellan som han vill sova länge är trött och seg på morgon själv är man trött för att man inte får sova en hel natt för wille sen så ska man gå upp tidigt. och dom hittar på en massa skare och så klart med det kämpigt.

Inga kommentarer: