19 februari 2010

sommar drömmar

Sommaren är ju inte precis bakom hörnet och väntar vilket jag börjat känna mig lite instängd vill komma utt mera vill inte sitta här inne vist man man ploga sig fram i snön men det tar på en att gå när man nu är gradvid så i stället så drömmer man sig bort till sommarn.

Vad är det då man drömmer om?
Vi vill göra om på balkongen till sommarn så vi kan sitta där oftare och kanske till och med äta om det är så pass fint. men vi har en möbel som sitter i hop med ett bord och det tar inte så stor plats men det kan man inte äta vid så vi kollar runt lite men det finns inge som skulle passa oss till våran balkong sen så har vi hittat vanligt bord och stol som skulle passa och som är lätt att torka rent och ställa undan under vinter. Vi har samma bord som är på bilderna fast den största och då får vi plats 6 st och deta vi tittar på är för 4 fast vi snart är 5 så får vi plats så deta är nog någe som kanske kommer att stå hos oss i sommar.




Måste visa vi gillar dom här färg glada stolarna så någon av dom här blir det nog lutar nog mera mott den gula , kul med lite färg!




Det kan ju bli lite små kallt att sitta så någon färg glad pläd vore trevligt att värma sig i.


Tycker denna lyckta är så fin så såna här kommer det att bli att hänga och ställa på golvet när då inte barnen är vakna så klart....

Inga kommentarer: