23 maj 2010

William och hans säng

Vet inte vad det är men någe gör att han sover dåligt och inte will sova i sin säng vad ska man göra när han sitter och peckar mott allt och man frågar och frågar var det är men inte får någe svar av en 2 åring men någe är det som inte stämer. Så natten fick han sova i mellan oss och vaknade pigg och uttan påsar under ögonen vilket han inte har gjort på flera dagar. ska vi behöva ha honom i samma rum eller säng som oss eller är det någe annat bara hur ska man vet och hur ska man göra?

Jag har så ont i magen och längre ner är ddet foglossning eller någe annat inge so kan svara på... räddslan är att födda och det här onda ska göra mera ont än att födda barn.. så känns det nu i allafall.
Vaknade kl 4.30 och kände att det gjorde ont i magen och sen har har det hållt på tills lunchen men nu är det borta i gen varför kommer det inte gång vad ska man göra vill inte ha ont eller var så här stor längre ... det står att det är 0 dagar i dag men det stämmer ite det är i morgon jag är beräknad så vi får hålla tummarna att det kanske man hända nåste snart .så man får tillbaka energin och orken att hjälpa till hemma.

Barnen i dag har varit mera är skattiga om allt frukost kläder tv leka och slås och gör allt dom intefår göra och ingen av oss har orken i dag den är som bort blåst skulle behöva vara i från dom en dag eller några timmar för att ladda batteriet innan den lille kommer me det är väll försent nu,,

Inga kommentarer: