5 september 2011

Kanske undrar ?

Ni kanske undrar hur det går för tössa biten och hennes far.

I fredag morgon åkte dom in och sen vidare till uppsala. Jag och camilla åke ditt och lämnade det nödvändigaste för att klara sig där uppe. så lite mat och kläder fick dom.  men under dom timmaran vi var där så pratade hon inte mycket hon viste mera att vi var där. vilket var skönt i sig men jobbigt att se henne så dålig hon bara låg där och mådde skitt.

under dom timmaran vi var där och hälsade på så passade morfar och mormor dom små vilket var så snällt och det som värme mest var nog att disken var borta när jag kom hem och wille hade fått sin 3 års cykel av dom så han var så stolt. Tack pappa och Jaana fär ni gjorde en härlig dag för william samt maxi.

när vi kom hem så måste inte pojkar så bra mera maxi hade feber och var hängig. så camilla tog så vi gick utt så alla höll sig vakna tills det var sängdax. vi köpte mat på målet så vi ått lite sen ar så gott med lite mat i magen.  natten som kom var maxi skitt jobbig med fan feber och så varm och svettig. men vi fick någon timme sömn.

I går då söndag så ringde cassi och sa att hon mådde bättre men hög morfin drop samt extra luft och allt så var hon lite piggare till och från så i går orkade hon titta lite på tv och film och gå till toan som är säkert 15 steg från säng till toa vilket var starkt av henne fast det gjorde ont. Vill inte skrytta eller jo det får jag min blogg . Hon är så jäkla stark ska ni veta. har alldrig träffat på någe tuffare tjej. och det är många som säger.
Att skänna cassandra är som att skänna pippi  långstrump lite tuff och stark. och unik.

en annan sak danne ringde om på lunchen var att på Måndagar så kommer målar verkstan och hon ville gå ditt och hon gick hella vägen till målarverktan vilket är lång koridor. och sen satt hon i dannesknä under tiden hon målade kan ni tänka er att orka det, vi har fått höra att folk som är äldre än hon behöver ha blöja för dom inte orkar eller kan gå till toan för det gör så ont hon går och målar hon är så stark. men efterrått var hon hellt slut sa danne men det förstår man .

Mammas och pappas älskling.

Inga kommentarer: