26 maj 2008

promenad

hallå hallå vilken dag det var går med sol och allt .



en god vännina ringde och frågade om manvill med till växriket i går och kolla in lite blommor till balkongen och vist kunde man det som har suttit inne allt för mycket.

vi kom ditt efter kl var kanske 10.30 så började vi gå gick även in på bp och kollade lite på saker . kan ju köpa massor om man nu hade pengarna vill säga.






SEn gick vi hem köpte på billi boys satt och dassade på balkongen men sen gickvi in där det var svalt och skönt och barnen fick leka av sig lite men trött blev c av det så vi ått lite mat innan vi begav oss hem. 17.14 så stod jag vid tunavallens busshålls plats orkade inte gå vidare inteäns ett steg till men vad gör man buss nr 2 var ful med barvagnar så det blev 11 så jag fick gå en bitt i allafall men det var väll oki det tråkiga är att jag har fått såna värkar i magen när jag ligger ner vilket kan vara för allt men det kom efter den långa promenaden . så får se om det går över kansek är livmorden som sträcker på sig nu ... ni som inte vet är man gradvid i vecka 26+4 i dag så det är dax att den kommer utt tycker man .

Men tack för en skitt trevlig dag J och Al träffade mannen en snabbis hej på dig!

Inga kommentarer: