3 november 2008

små ärendena klara.

id ag for vi till banken efter at vi alla hde gjort oss i orning satte in pengar vi hade fått för soffan samt diska maskinen ... 3000 rikar som nästa vecka for i väg ..
tredje natten på rad som mannen soverfrån kl 00,00- 06,00 vilke var skitt könt men mannen fick ta honom och sov till 8,30 så man får sova i alfall.
så inte ont i magen eller så bara att han är hungrig så det är bara att ge så är han nöjde så glad över att inte ha någe problem med honom heller ska snart få flytt till cassis rum så får dom dela så cassi inte växs lika lätt av wille så får se när han åker ditt snar framtidig ..som jag sa till mannen så vill jag att han sover längre streckor innan han åker in ditt så man vet så 3 dagar har gått så några dagar till så får se vi se att han åker in ditt... håller kollar runt lite om inredning till dom båda som dom kaske får egna rum ellers å blir det ett lek rum och ett sov rum... nu hör jag man dotter så ska gå och ta henne och vecka mannen som sover isoffan så skriver senare kram rka banan

Inga kommentarer: