4 november 2008

vad är det för dag i dag .... tisdag änu en dag som går fort i väg ... Vad har hänt i dag jo då baka dag i gen . beskviven som blev skitt två olika resept och dom som smackde bäst blev skitt med smeten så vad fan gör man för fel 4 gången man försöker med dom men gick väll att äta än då .
Sen så skulle mannnen till affären och skulle handla jäst men det var slut så skulle hn handla choklad till sin mensiga fru men inte ens det fick man så nu gör han franska choklad tårta till en ... skitt gott ska det bli sen i morgonfår man väll springa till affären för att handla jäst.

Sern då ringde det på dörren här hemma och vem stod det där. Tele2 så nu har vi ändrat till fortare intrnet och sen så fick vi billigare tel så det sak väll bli bätttre får vi se.


så sitter man och tänker på detta med jobb hur ksa man klara sig ska man gå in personlig kk eller så för man starta eget vilket både mannnen och jag funderar på barn kläder så frå se om det är någe man skulle kunna börja med hur skoj skulle inte det var men mycket jobb men fan vad roligt.

Inga kommentarer: