2 november 2008

Vad kan man säga

hej hej igen fan i går gick allt som man ville fick både soffan och diskmaskinen i väg så nu fick man in lite pengar fan vad skönt...

fort senare på kvällen till min morfar och fikade och grattade honom så det var trevligt så nu i dag fick man sov morgon mannen fick ta lill mannen som vaknade nästan prick kl 6 första gången tänk om detk an hålla i säg så hella tiden så är deta inga problem då skulle man orka med en nr 3 men det får man väll aldrig av mannne så får nöja mig med 2 hare ju en av avarje nu så man får vara glad vilket jag är men en till kott vore roligt.
jahah vad händer idag då jo dannes syster i från örebro kommer om det inte är för halt på vägarna men så nu är det bara att sitta och vänta på att hon hör av sig så det blir att vi träffas.
Fick en kanon god frukost i dag ägg omelet med bacon och tömat som han sen stoppade in i ungen sen hade han gjort varma mackor så det var så gott och så hade han diskat och gör det nu igne så jag har inte behöft gjort någe än så detför hinner man skriva ngra radern . tills nu hadet blivit 13 rader så några hardet blivit .
Cassandra sitter och kollar på tv så det är lungt nu ljust nu och william sitter ähr och är nöjd med en hicka så det är som det ska var hemma .

jaja kommer lite bilder snart så hare gott.

Inga kommentarer: