17 november 2009

från början till slut.

och ingen disk eller bänk disk maskin vilket då relaterar till att man får hand diska för 4 person samt då alla måltider. vilket är skitt jobbigt man bor i en stor läghet en fyra men det är så lång standar så inge disk maskin i sikte på flera år ... vilket är skitt det fins ju större lägheter med större fam tycker det vore ett måste att dom större lägheter får instalera,.
så vi har gjort lista över disk och tvätt samt städ får se hur deta kommer att gå!
Julen är ju snart här o egna trationer vill man nu har när man har dom små så vi in handlade 3 st till barnen vist i år blir det bara två men till nästa blir det tre strumpor som tomten får lägga en lite julklapp.


och nu har danne och ajg klippt och klistar till en önske lista till farmor och farfar samt faster så dom vet och ser hur saker ser utt... får se vad tomten kommer med.
Måste få vissa vad min lille man gör han kommer så fint utt från lekrummet och visar mig dockan han är så försiktig med den som den vore levande.

Var på min systers kals i helgen och då var man ju så fin cassi ville ha toffs vilket annars alldrig händer så hon var så fin säker över 1 timme hade hon det första gånge.

Inga kommentarer: