19 november 2009

vac samt doktorn

Ja i går onsdag blev en hel snurrig dag dagis ringde efter dom hade haft lunch och sa att cassi behövde komma hem som hennes hosta var ansträngande och samma dag ville jag komma till en doktor bara för att kolla att det itne var någe mera lavarligt bara en vanlig hosta som inte vill ge med sig av den host medicin vi hade hemma i stället blev det en skitt äklig som hon inte alls vill ta.

Efter besökte hos doktorn samt då hämtat nya hos medicinen samt då köpt godis som vi skulle vac mot svin infles så ville vi ge belöning ... så bilar blev det.
Till dagis vi åker och hämtar wille då dycker farmor upp på dagis hon var på väg ditt för att kolla om vi var där så klart .

Hon följde med och fika hemma hos oss packa in oss alla i bilen för att åka till pingvinen sen i kön gick det fort tog inte alls lång tid. själv fick man med ta den och fan vad rädd jag var värre en dom små... våra han knappt säga någe för dom var så innen i godiset .

väll efter det for vi till sko punkten för att handla skor till dom två små men till wille fans det inga men till cassi så detblev ett par där...

Sen så fans då inge till wille så vi gick till din sko där hittade vi gummi stövel med foder i fans inge bättre vinter sko eller vad man ska säga. sen så var det daxö mat så corner låg nära och bra så det blev det och sen for vi hem och det var nästan dax för sängen för dom små .. sen vart det slappa i soffan med ont i armen .

Inga kommentarer: