16 november 2009

Morgon i stugan ... frukost av klarat och nu står mannen i duschen ska snart åka för att knäcka nacken får hoppas det blir till detbättre.

Längtar lite till jul afton hoppas barnen kommer kunna gå på dagis och inte vara sjuka . så kan man jul pyssla lite hemma . ska baka lussekater peppakakor samt knäck och lite annat smått och gott ska och försöka mig på peppar kaks hus fast det blir nog fubb ..som är färdigt tryckt.

sen ska det upp jul gran och annat smått och gott,. skulle vilja hitta några jul röda gardiner till mitt kök , samt jul strumpor som ska bli lite som en tradition här hemma att man får en liten julklapp på morgon och sen senare kommer tomten... sen så ska barnen få läga kakor samt ett glas mjölk till tomten dagen innan och sen på morgon är det bara ett tomt glas med smulor på taldriken så det ska bli roligt att få ha egna trationer.


själv så får mannen och jag den bästa jul klapp den 22 dec då ska vi få se våran lille i magen ..vilket skäns skitt långt bort men det är ju snart här,

Inga kommentarer: