10 maj 2010

hur ska det sluta

Sjuk förloppet forsätter.

Mannen tog sig i kragen idag och ringde till doktorn för sin hosta som han har haft sen två veckor tillbaka är inne på 3 veckan ... och där så fick han nu utt skrivet molepect för hostan som han ska äta nu tills det känns bra igen ..

I samma veva så har Wille fått feber i dag är det 3 dagen och sen så har han varti väldgt känslig när man har byttit blöja som sakt och vi var lite orolig om det var någe fel eller så men vi fick en tid bara någon timme efter vi ringde och det var ju bra och dåligt... allt såg bra utt och satt där det skulle tackar vi för!

Men senkan var för hög ska ligga under 10 men hans var 64 så han har en infetion eller virrus så nu blir det kåvepenin för hans del hella veckan då men då kanske han är frisk t ill sin syster eller bror tittar utt. Så han blir hemma denna vecka med tråkigt som han bara ska gå denna och sen nästa sen är dom lediga där i från i 3 måanader.

Nåja nu är mannen och farmor på väg och hämtar utt medicinen och ska handla hem pizza och kebab så gott och jag är så slö orkar inte äns kolla vad man kan laga för mat men det får vi ta en titt i morgon.

Inga kommentarer: