4 april 2009

en härlig lördag

vi tog beslutet att åka till vaniljlatte oc hennes dotter för att leka i parken kom ditt strax efter kl 10 gick då hem till dom för att få mina steg.. sen blev det nästan lunch innan vi kom utt så vi hade jätt barnen pankaka som dom hade hemma gav oss sen utt för att få dom tre at sova mina somnade uttan alltför mycket gnällande mend al var det lite svårare ... när vi nästan kom till stadsparken men jag sa till henne ta på mössa ta filten och katten så syns vi snart och så på några min så sov hon med ... gick sen ner på stan skulle ha tagit mjukglass men dom hade inte börjat än på runda kiosken... så vi gick för att ta glass på 21an men då valdes det mat i stället som vi var hungriga barna sov rätt länge än då men cassi vaknade när vi nästan var klara så dom sov väll 1½ timme.

vi gick sen hem för att ge den minsta i truppen mat så han fick i säng någe barnen fick smothee med turkisk johurt med jordgubbar och banan...sen så tog vi på oss kläder för att gå utt så vi vari lek prken säkert en timme och solen sken hella dagen så varmt på en...

väll kom in skulle vanilj bjuda på kvälls mat så ris och fläskfele med en kanon god sås kanskekan komma ett recept på den senare.
mannen kom sen och hämptade oss med bilen alla var trötta efter en sån lång dag så själv satt man och sov i soffan till Yes filmen som vi hade bränt för att kunna se men det var kanon rolig någe man kan reco
Sen blev det natti natti med strulliga barn hella natten wille hade nog sovit för mycket på dagen så han inte kunde sova hellt oxi på natten och sen tror jag att dom båda mer eller mindre börjar antinge tänder eller förskylning. så får se hur natten blir för mg som ska ta dom själv får mn inte sova blir man knäp... men men får se ska inte ta utt någe i för skåt.

Inga kommentarer: