4 februari 2010

hellt förstöd

Att det alrg ger sig med förkyningen .... mannen vart hemma från jobbet i går så han fick villa sen hade han sån förbannat huvodvärk så han kunde knappt röra sig så han vart hemma men det är kämpigt när båda ligger och barnen mera klarat sig än (peppa peppa ta i trä)

Men dom var rätt trötta i går efter dagsi då det vart inte mycket bråk viket var skönt och dom somnade fort igår. Själv såg det utt som man hade suppit i så där ca 5 dagar och inte sovit någe ögon var röda svullen i ansiktet och det bara ran ur ögon och nästa och så klart min hosta som alldrig ger med sig. så i dag fick mannen gå själv med barnne för han märks det knappt att han är sjuk mera än lite snorig. så nu äter jag min frukost mellan host attakerna.

Fast vi inte mår bra känns det väldigt rent hemma känns nästan till konstigt för det är så rent. vist någon leksak eller så ligger det framme men än då disken är inte ett berg mera bara några små saker sen tvätten ska tas till helgen så annars är det rätt oki vilket vi både mannen och jag tycker känns bra.

Har du klarat er från förskylning???

Inga kommentarer: