26 januari 2014

en stressad men rolig vecka!

God morgon måndag.... vilken vecka och vilken helg det har varit....

I veckan som har varit var det möten inte en lungn stund alls.
I fredag så kom ju sängarna till barnen fick upp båda och fick i väg skräpet och hela lördag tog det till städning och för min del göra mig klara för att träffa gamla klass kamrater från Hv vilken var så roligt att få göra. Bowling med god dryck och god mat. fast det är 9 år sen vi såg så såg alla ut som som sig själva och vara precis som förr.-.... en så skön känsla. Efter vi hade ätit gick vi vidare. och tog lite mera goda drinkar. Hamnade på Birger natt klubb och det vara då många fjortisar fick en att känna sig gammal men frågade bartendern och jag var yngst av alla 24år  det tackar man för. jag var ju en av dom äldsta men det kan man inte se. Så man tackar och bugar. Det hade man glömt lite när man är på dansgolvet. van att danne är med och står bakom en och inte behöver oro sig för andra ska komma och dansa med en.

Och det var just en som hela tiden kom och försökte dansa med en fick vinka in förstärkningen våra grabbar så dom fick dansa med oss vilket var as roligt att få dansa.men på slutet höll det på bli slagsmål mellan den kille som har försökt hela kvällen  och en av  våra killar. men vi fick i särr dom sen gick vi hem Men dörr vakterna tyckte då att våran kille hade alla rätt på hans sida. men man vet ju hur fort det kan gå när det väl börjar. .... snälla som dom stannade dom tills bussen åkte Tack för det killar!!

Men helgen slutade inte där.... i går söndag blev det en lång resa till Nyköpning och kollade och testade kanske våran nya bil. 183 häst krafter och fan vad det åktes av .... kan nog säga att jag älskade farten älskade bilen i sig. all som vi vill ha fast på den,,, och priset fick vi som inköps priset vilket är fel från deras sida fast vi fick ner den 3000:- till så det är ett kap som vi inte rikigt kan släppa. och i dag får vi reda på vad allt dom ska göra på den innan vi får den. det sura är att se pengar försvinna. men får inte igen allt men ska då sälja våran så den tvättade i nyköping med hjälp av Farbror till danne och så tog vi kort och ska lägga ut den fixa  det som måste . fan den kommer vara ren nöje att köra. danne vågade inte han tyckte han körde på men när pelle tog över då fick vi hålla i i oss och då var det inte snabbaste eller så men det gick fort fort fort.... Fick hålla i mig och hjärtat bultade på som bara den .

Nu kanske ni undrar vad vi har tittat på men det får ni vänta med tills den står i vårat namn! 

Inga kommentarer: